Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PASSIO

2011.04.12

 PASSIO 

1. rész  
2. rész

Forrás: Gloria tv

Ez a film döbbenetes erővel mutatja be Jézus Krisztus gyötrelmeit a keresztre feszítésig vezető úton, és szenvedését a kereszten. Sokan azt mondják, hogy túl borzalmas ez a film és csak csöpög belőle a vér. Miért kell ezt látnunk? De ha magunkba mélyedünk és behelyezzük magunkat Krisztus helyébe rögtön megváltozik a véleményünk. Megtennénk mi ezt idegenekért, a minket csúfolókért, a velünk kegyetlenül bánókért?

Jézus erős maradt a Sátán kísértései ellenére is, és végig ment a gyötrelem útján. Az a sok vér, az Ő drága szent vére mentett és ment meg minket a haláltól, mert ennek a vérnek, az Ő áldozatának köszönhetjük megváltásunkat. Életét adta értünk, bűnös emberekért. De a halál nem tarthatta őt fogságban. Harmadnapra feltámadt  és megnyitotta az utat számunkra is, azt az utat, amely az örök élethez, a mennybe vezet. Ezt a feltámadást ünnepeljük húsvétkor.

EMLÉKEZZ!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest,

(Net István, 2011.04.20 21:51)

Írtó sokat szenvedett szegény, pedig nem érdemelték meg azok akik halálba adták. Ki lenne képes ezt megtenni? Normális ember biztos, hogy nem.Köszönjük meg Jézusnak amit értünk tett!