Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Joyce Meyer videós tanításai

   Joyce Meyer videós tanításai .  .

 

Joyce Meyer a világ egyik vezető és gyakolati Biblia tanítója. A New York Times nagysikerű szerzője, bestseller könyvei emberek millióit segítette megtalálni a reményt és gyógyulást Jézus Krisztus által. Bibliatanító és szerző.

Joyce a férjével, Dave-el több mint 40 éve házasok és 4 felnőtt gyermekük van. Otthonuk a Missouri állambeli St. Louis-ban van. Teológiából doktorált a Life Chistian University-n, tiszteletbeli doktorátust kapott az Oral Roberts Egyetemen.

A Joyce Meyer Ministries-en keresztül több száz témakörben tanít, több mint 80 könyv szerzője és évente kb 15 konferencia vezetője. A világon ezidáig több mint 12 milliós példányszámban keltek el a könyvei és csupán 2007-ben több mint 3,2 millió példányt adtak el. Joyce tévé és rádió programja, potenciálisan 3 milliárd emberhez jut el. A programok a nap bármelyik szakaszában elérhetők.

A Joyce Meyer Ministries Isten által rendelt megbízása: hatással lenni a világra. Arra vagyunk elhívva, hogy bemutassuk az Evangéliumot az elveszetteknek, tanítványokká tegyük a nemzeteket, ételt adjunk az éhezőknek, ruházzuk a szegényeket, szolgáljunk az időseknek, özvegyeknek, árváknak és látogassuk a fogságban levőket. Isten azt kéri tőlünk, hogy tanítsuk az embereket, hogyan alkalmazzák a bibliai igazságokat életük minden területére és bátorítsuk a keresztényeket, hogy hatással legyenek a körülöttük élő emberekre.

 

Joyce Meyer: A kételkedés

 

 

Joyce Meyer: Az igazi célod

 

Joyce Meyer: Mentális egészség 1

Joyce Meyer: Mentális egészség 2

 

JoyceMeyer: Az önmagaddal való kapcsolat

 

Joyce Meyer Ne légy dühös magadra!

 

Joyce Meyer: Az ima és a szeretet kapcsolata 1. (feliratos)

 

Joyce Meyer: Az ima és a szeretet kapcsolata 2. (feliratos)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.