Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ima a házasságért

2013.09.18

Ima a házasságért


Atyám, Jézus Nevében jövök Eléd imádságban. Meg van írva: a Te szerelmed kitöltetett a mi szívünkbe a Szent Szellem által, aki adatott nékünk. (Róma5,5.)
Mivel a Te szereteted bennünk van, elism
erjük, hogy ez a szeretet uralkodik mindenek felett.
Hisszük, hogy ez a szeretet telje
sen áthatja a házasságunkat, és egybeköt minket az igazságban, tökéletessé tesz minket minden jó cselekedetre, hogy a Te akaratodat cselekedjük, azt munkálván bennünk, ami a Te örömödre van. (Kol.3,14. 1,10. Fil.2,13.)

Házasságunkat hatalmas kincsként őrizzük a Te szeretetedben. A Te Szellemed által egybeköttettünk szeretet által, harmóniában élünk, ugyanazon indulattal, alázatosan egymást különbnek tartva magunknál. (Fil.2,2-3.) Atyám, hisszük és kimondjuk, hogy egymáshoz jóságosak, irgalmasok, megbocsátók és türelmesek vagyunk. Minden lépésünkben a békességet keressük, ezáltal nyugalomban és biztonságban élünk. Mivel szeretetben és békességben van a szívünk, nincs akadálya imáinknak, hogy eljussanak Eléd. Imádságaink nem hiúsulnak meg, mert Isten kegyelmének örököstársai vagyunk. (Ef.4,32. 1Pét.3,7.)

Házasságunkban az igazság műve békesség, és az igazság gyümölcse nyugalom és biztonság mindörökké. Házasságunk teljes a szellem drága gyümölcseivel. (Ésa.32,17.) És az Istennek békessége, mely minden értelmet felülhalad, megőrzi szíveinket és gondolatainkat egymásban a Krisztus Jézusban. (Fil.4,7.)

A mi házasságunk napról-napra erősödik az egység kötelékével, mert azt a Te Igédre alapoztuk, és a Te szeretetedben vert mélyen gyökeret. (Ef.3,18.) Mennyei Atyám, köszönjük, hogy gondod van a Te Igédre, hogy beteljesítsd azt. (Jer.1,12.)

Megvalljuk, hogy mi egymás mellett állunk, kitartunk egymás mellett, és imában támogatjuk egymást. Csak olyan dolgokat mondunk egymásról, ami megerősít minket. Nem ítélkezünk egymás felett, nem bíráljuk egymást, de folyamatosan közbenjárunk egymásért imádságban, és áldást kérünk és mondunk egymásra, és hálát adunk Neked Mennyei Atyám egymásért a Krisztusban, Jézus mindenható nevében. (Mát.7,1. 1Tim.2,1.) Ámen.

forrás: ismeretlen, emailben érkezett


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

MAMA

(MAMA, 2014.05.21 16:59)

AMEN.MAMA

MAMA

(MAMA, 2014.05.21 16:59)

ÉN IS KÖSZÖNÖK,SEGÍTSENEK RAJTUNK,AMEN!MAMA